Jeg startede Læborg Autohandel i 1985 og har siden arbejdet for at opbygge en stærk og spændende forretning med et unikt varelager. Min interesse for biler og handel går imidlertid meget længere tilbage.

Jeg er søn af en handelsmand og har fået kærligheden til faget og livsformen ind med modermælken. Som dreng rejste jeg med min far rundt til landets markeder og handlede, mest med heste, men også andre ting, hvor mulighederne bød sig.
Som syv-årig købte jeg min første bil, en BMW Isetta. Den byttede jeg hen med en Triumph motorcykel. En god handel, syntes jeg.  Interessen for at handle ligger i mit blod.

Livet med handel og vandel, som jeg elsker, består for mig af langt mere og andet end slutsedler og kolde kontanter. Det handler i høj grad også om de folk, jeg møder undervejs, de skægge oplevelser og de finurlige historier - om mennesker såvel som biler.

Profilbillede 1

Jeg elsker biler, og jeg elsker de historier, hver bil har med sig. Gennem Læborg Autohandels levetid har jeg givet stor opmærksomhed og kærlighed til de biler, der har noget særligt og ekstraordinært at byde på. Det er også derfor, at jeg i mange år har specialiseret mig i Mercedes Benz, der står for mig som verdens bedste bil, og veteranbilerne, som har så meget charme, sjæl og særegenhed. Min kærlighed til bilerne ses tydeligt, når man kommer i butikken, hvor jeg lægger stor vægt på at vise bilerne frem i flotte rammer, der harmonerer med de biler, vi sælger.

Læborg Autohandel er en moderne virksomhed, hvor kunder kan forvente at møde indgående kendskab til bilmarkedet, og hvad der rører sig, ligesom vi hele tiden arbejder for at forny kundernes oplevelsesmuligheder (f.eks. vores Åben lade-arrangementer, Åbent hus med Café Ådalen og pølsevogn eller gennem medvirken i DR1-programmet Skattejægerne, hvor min hverdag med at finde og handle med spændende biler kan følges). Samtidig er forretningen bygget op omkring nostalgiske værdier med fokus på gode relationer, værn om tingenes sjæl og historie og ikke mindst god gammeldags ordentlighed - et ord er et ord, og en aftale er en aftale. Tillid, respekt og troværdighed er hjørnesten i måden, jeg driver min forretning på. Det er en æressag for mig og mit personale at give folk en god oplevelse - både før, under og efter en handel. Det er en kæmpe glæde at have kunder, der kommer igen og igen, fordi de har tillid til, at de hos Læborg Autohandel kan finde spændende, gode varer samt gøre en tryg og fair handel. Den slags kunder har vi heldigvis mange af.

Søren Sørensen - Læborg Autohandel

 

Med venlig hilsen
Søren Sørensen
Læborg Autohandel