35 års jubilæum

I loftet hænger nu store flymodeller, der stammer fra et nedlagt sjællandsk flymuseum, og gulvet er fyldt med fascinerende sportsvogne og sjældne veteranbiler, som den nyrenoverede lade danner en flot ramme om.

Hos Læborg Autohandel har man nemlig netop afsluttet arbejdet med at forvandle det store udstillingslokale i den gamle lade til et lyst og venligt sted, hvor de mange flotte biler rigtig kommer til deres ret. Nu glæder Søren Sørensen sig til at vise resultatet frem for alle interesserede i den kommende weekend, den 15. og 16. november. Ved samme lejlighed byder han også på en kop kaffe, en øl eller sodavand.

Man bør også besøge nostalgirummet, der ligger bagerst i bygningen. Her kan man opleve forskellige kuriosa, blandt andet Sørens private lille samling af helt specielle biler og tohjulere, samt en masse sjove, gamle automobilia.

Man må sige, at det er en større omgang, den gamle lade har været igennem - der er kommet ny gulvbelægning, væggene er blevet beklædt, og belysningen er ny. Desuden er adgangsforholdene forbedrede. Noget helt nyt er en lift – selvfølgelig en ældre model - hvor de kunder, der ønsker det, kan komme til at se bilen nedefra.

Vinteropbevaring
Samtidig introducerer Søren Sørensen nu en ny service med vinteropbevaring af den kostbare, gamle bil.

- Mange har jo et problem med deres klassiker om vinteren, hvor de ikke ønsker at udsætte den for vejrliget, men ikke har mulighed for passende opbevaring. Nu har de muligheden for at få den opstaldet i en lagerbygning, hvor der er både isoleret og opvarmet, og hvor forholdene næsten er bedre end her i udstillingslokalet, slutter Søren Sørensen, der håber at mange vil benytte sig af denne mulighed.

Link til samme artikel i VeteranPosten - klik her